fijngenoegen.beFlying Xl Brun Real Bomber Biker Frakke Jakke Læder Slouch Kaos Kvinder Størrelse
Størrelse Carolina Leg Herrera Kvinders 14 Front Silke Pleated Dress Straight Bukser Grå CRCgrycB
Kvinder Slouch Brun Frakke Real Størrelse Biker Kaos Jakke Xl Bomber Læder Flying

11 Steder at indarbejde mønster i dit hjem

Størrelse Brun Jakke Slouch Frakke Biker Flying Xl Kvinder Real Bomber Kaos Læder

Hvis det ikke er indlysende nu ... vi elsker mønster. På vores negle, i vores mad, på vores fødder, kan vi bare ikke få nok af det. Men at finde et sjovt nyt mønster at sætte i dit hjem kan være vanskelig. Vil det gå med tæppet? Vil det kollidere med andre udskrifter? Aldrig frygter - vi er kommet for at sætte dit mønster overbelastningsangst på lethed. Gør dig klar til at tilføje disse striber, pletter og chevron til din indretning, fordi vi har samlet 11 steder til at indarbejde mønster i dit hjem og Jakke Kvinder Brun Læder Bomber Frakke Biker Kaos Flying Real Størrelse Xl Slouch forbliver på den klassiske side af ting.

1. Kastepuder: Kastepuder er en super nem og overkommelig måde at tilføje forskellige mønstre til din indretning. Mixin 'og matchin' er bare halvdelen af ​​det sjove - når du hviler dit hoved på disse dristige, lyse puder, er det sikkert at inspirere kreativitet (og afslapning). (via At Home In Love)

2. Bruser Gardin: Uanset om du har et stort badeværelse eller en lille, finder du et dristigt mønsteret brusebad for at tilføje flair til rummet. (via BHG)

3. Spisestue Rug: Borddukker kan være mere besvær end stil, så lad os tage denne fest ned lavt og læg et mønstret tæppe under bordet. (via My Paradissi)

4. Hall Pattern: Hallways overses ofte og kan være vanskelige steder at dekorere. Vis din kærlighed ved at opleve det med et mønstret tapet. (via Cuckoo 4 Design)

5. Lys bedspread: Alle cheery soveværelser har én ting til fælles - et lyst mønstret sengetæppe. (via Design Svamp)

6. Mønstrede trapper: Hvis du har trætrapper i dit hjem, er vi jaloux, og to, giver dem en makeover med strimler af forskellige mønster baggrunde. (via Lark og Linen)

7. Mønstret Gardiner: Uanset om du køber eller gør dine gardiner, kan mønstre være en god ide, når du har et monotont farveskema. (via The Hunted Interior)

Ben Kvinder Loose Cc Bred Høj Solid Ruffle Bukser Skirt Jessica Talje Palazzo q6OCXn

8. Backsplash: Et ord: backsplash. Disse mosaik-stil fliser er perfekte til at bringe mønsteret spille i dit køkken. (via 1 KinDesign)

9. Hovedgærde: Handel i den almindelige hovedstol for lidt farve og pop. Du kan gøre det med maling eller stencils, eller bare slap på nogle tapet. (via sketchy stilarter)

Læder Kaos Jakke Kvinder Xl Biker Frakke Slouch Brun Bomber Flying Størrelse Real 15xSxE

10. På gulvet: Tile det, male det, stjæle det ... åh, hvad vi ville give til gulvet som dette. (via Ampersand Design Studio)

11. Køleskab Sjov: Ja, du kan faktisk lave dit køleskab. Bare sørg for at det er aftageligt, hvis du lejer. (via tanteferskener)

Hvad er dit yndlingssted at sætte mønster i dit hjem? Del med os nedenfor!

Escada Bukser Pinstripe Tapered Leg Plettet Hvid Kjole Sølv 44 Uld Elfenben aqIwar
Frakke Xl Real Flying Bomber Jakke Kaos Slouch Brun Biker Læder Størrelse KvinderIssues
Slim European Mink Fit 2018 Parka Vinterkjole Long Warm Belt Coat Fur Jacket WTgq5qdX
Kaos Frakke Læder Jakke Real Størrelse Kvinder Slouch Biker Bomber Xl Brun Flying