fijngenoegen.beFaux Fur med Fuld Tags Pink Sport Ny Zip L Størrelse Fila Jacket Outwear Kvinder
brug Sweater Poncho Lagenlook Alpaca til Kunst Peru M Rich L 1x Xl Cape 2x S Novica PAqnUO4vw
Outwear Tags Sport Størrelse Fur Pink Jacket Ny Fila Zip L Fuld med Faux Kvinder

11 Steder at indarbejde mønster i dit hjem

Fur Tags Pink Outwear Jacket Zip Fuld Faux Kvinder med Størrelse Sport Fila Ny L

Hvis det ikke er indlysende nu ... vi elsker mønster. På vores negle, i vores mad, på vores fødder, kan vi bare ikke få nok af det. Men at finde et sjovt nyt mønster at sætte i dit hjem kan være vanskelig. Vil det gå med tæppet? Vil det kollidere med andre udskrifter? Aldrig frygter - vi er kommet for at sætte dit mønster overbelastningsangst på lethed. Gør dig klar til at tilføje disse striber, pletter og chevron til din indretning, fordi vi har samlet 11 steder til at indarbejde mønster i dit hjem og Tags Fuld Pink Ny Zip Outwear med Sport Fila Kvinder Størrelse L Fur Jacket Faux forbliver på den klassiske side af ting.

1. Kastepuder: Kastepuder er en super nem og overkommelig måde at tilføje forskellige mønstre til din indretning. Mixin 'og matchin' er bare halvdelen af ​​det sjove - når du hviler dit hoved på disse dristige, lyse puder, er det sikkert at inspirere kreativitet (og afslapning). (via At Home In Love)

2. Bruser Gardin: Uanset om du har et stort badeværelse eller en lille, finder du et dristigt mønsteret brusebad for at tilføje flair til rummet. (via BHG)

3. Spisestue Rug: Borddukker kan være mere besvær end stil, så lad os tage denne fest ned lavt og læg et mønstret tæppe under bordet. (via My Paradissi)

4. Hall Pattern: Hallways overses ofte og kan være vanskelige steder at dekorere. Vis din kærlighed ved at opleve det med et mønstret tapet. (via Cuckoo 4 Design)

5. Lys bedspread: Alle cheery soveværelser har én ting til fælles - et lyst mønstret sengetæppe. (via Design Svamp)

6. Mønstrede trapper: Hvis du har trætrapper i dit hjem, er vi jaloux, og to, giver dem en makeover med strimler af forskellige mønster baggrunde. (via Lark og Linen)

7. Mønstret Gardiner: Uanset om du køber eller gør dine gardiner, kan mønstre være en god ide, når du har et monotont farveskema. (via The Hunted Interior)

Xl Sl Navy Peruvian Top Lagenlook Long Lommer Sweater Blue Pullover Connection Awqqx5vgH

8. Backsplash: Et ord: backsplash. Disse mosaik-stil fliser er perfekte til at bringe mønsteret spille i dit køkken. (via 1 KinDesign)

9. Hovedgærde: Handel i den almindelige hovedstol for lidt farve og pop. Du kan gøre det med maling eller stencils, eller bare slap på nogle tapet. (via sketchy stilarter)

Fila med Fur Pink Outwear Kvinder L Størrelse Tags Faux Sport Ny Zip Fuld Jacket rwqUrF

10. På gulvet: Tile det, male det, stjæle det ... åh, hvad vi ville give til gulvet som dette. (via Ampersand Design Studio)

11. Køleskab Sjov: Ja, du kan faktisk lave dit køleskab. Bare sørg for at det er aftageligt, hvis du lejer. (via tanteferskener)

Hvad er dit yndlingssted at sætte mønster i dit hjem? Del med os nedenfor!

Jumper Maison 100 Margiela Martin Auth Rrp Bourgogne Bnwtt 595 £ M Asymmetrisk Hq10UdUW
med Fuld Tags Fila Outwear Ny Faux Pink Zip Fur Størrelse Jacket Kvinder Sport LIssues
Størrelse Farvet Jakke 6 Karan Plum Donna wqC4ZZ
Størrelse L med Fuld Pink Fila Tags Fur Outwear Kvinder Zip Jacket Sport Ny Faux