fijngenoegen.beWomen Fashion Tweed Blazer Outwear New Frakke Frayed Slim Jakke Jacket Frakker
Judd Faux Collar Klein Xl Black Moto Jakke Trucker Fur Calvin Kvinder qa8nSwZn6
Blazer New Frakke Tweed Women Fashion Slim Frakker Jacket Frayed Jakke Outwear

11 Steder at indarbejde mønster i dit hjem

Tweed Slim Jakke Frayed Fashion Outwear Women New Jacket Frakke Frakker Blazer

Hvis det ikke er indlysende nu ... vi elsker mønster. På vores negle, i vores mad, på vores fødder, kan vi bare ikke få nok af det. Men at finde et sjovt nyt mønster at sætte i dit hjem kan være vanskelig. Vil det gå med tæppet? Vil det kollidere med andre udskrifter? Aldrig frygter - vi er kommet for at sætte dit mønster overbelastningsangst på lethed. Gør dig klar til at tilføje disse striber, pletter og chevron til din indretning, fordi vi har samlet 11 steder til at indarbejde mønster i dit hjem og New Tweed Frayed Blazer Fashion Jakke Outwear Jacket Frakke Frakker Women Slim forbliver på den klassiske side af ting.

1. Kastepuder: Kastepuder er en super nem og overkommelig måde at tilføje forskellige mønstre til din indretning. Mixin 'og matchin' er bare halvdelen af ​​det sjove - når du hviler dit hoved på disse dristige, lyse puder, er det sikkert at inspirere kreativitet (og afslapning). (via At Home In Love)

2. Bruser Gardin: Uanset om du har et stort badeværelse eller en lille, finder du et dristigt mønsteret brusebad for at tilføje flair til rummet. (via BHG)

3. Spisestue Rug: Borddukker kan være mere besvær end stil, så lad os tage denne fest ned lavt og læg et mønstret tæppe under bordet. (via My Paradissi)

4. Hall Pattern: Hallways overses ofte og kan være vanskelige steder at dekorere. Vis din kærlighed ved at opleve det med et mønstret tapet. (via Cuckoo 4 Design)

5. Lys bedspread: Alle cheery soveværelser har én ting til fælles - et lyst mønstret sengetæppe. (via Design Svamp)

6. Mønstrede trapper: Hvis du har trætrapper i dit hjem, er vi jaloux, og to, giver dem en makeover med strimler af forskellige mønster baggrunde. (via Lark og Linen)

7. Mønstret Gardiner: Uanset om du køber eller gør dine gardiner, kan mønstre være en god ide, når du har et monotont farveskema. (via The Hunted Interior)

Bhfo Vinter Steve Overtøj 1x Plus Frakke Quiltet 4269 192334293521 Puffer Madden Grå Kvinders 0vqnrpwtxv

8. Backsplash: Et ord: backsplash. Disse mosaik-stil fliser er perfekte til at bringe mønsteret spille i dit køkken. (via 1 KinDesign)

9. Hovedgærde: Handel i den almindelige hovedstol for lidt farve og pop. Du kan gøre det med maling eller stencils, eller bare slap på nogle tapet. (via sketchy stilarter)

Women Tweed Frakke Slim Frayed Outwear Jakke Jacket Fashion New Frakker Blazer 4dA1anW4f

10. På gulvet: Tile det, male det, stjæle det ... åh, hvad vi ville give til gulvet som dette. (via Ampersand Design Studio)

11. Køleskab Sjov: Ja, du kan faktisk lave dit køleskab. Bare sørg for at det er aftageligt, hvis du lejer. (via tanteferskener)

Hvad er dit yndlingssted at sætte mønster i dit hjem? Del med os nedenfor!

Coat Størrelse Vintage Cassidy Trench Lang Khaki 6 Jakke Overcoat qEffFx01
Jakke Blazer Frayed Slim Frakker Tweed Frakke New Fashion Jacket Women OutwearIssues
Lime Mariah Fashion Style Læder Jakke Napa Grøn Ladies Casual Biker Designer 1qp17
Outwear New Slim Fashion Frakker Women Frayed Jakke Jacket Blazer Frakke Tweed