fijngenoegen.beBoucle Navy Zara Small Frayed S Rød M Blazer Sjælden Jacket Solgt Studded Tweed
Cotton Crop Lynlås Italien Lyseblå Detail Guld 38 Marni Lilac Flare Lomme Pant HXZxxqRw
Tweed Solgt Rød Zara Frayed Boucle Small Jacket M Studded Blazer Navy S Sjælden

11 Steder at indarbejde mønster i dit hjem

Small Solgt Sjælden Blazer Studded M Boucle S Zara Navy Frayed Rød Jacket Tweed

Hvis det ikke er indlysende nu ... vi elsker mønster. På vores negle, i vores mad, på vores fødder, kan vi bare ikke få nok af det. Men at finde et sjovt nyt mønster at sætte i dit hjem kan være vanskelig. Vil det gå med tæppet? Vil det kollidere med andre udskrifter? Aldrig frygter - vi er kommet for at sætte dit mønster overbelastningsangst på lethed. Gør dig klar til at tilføje disse striber, pletter og chevron til din indretning, fordi vi har samlet 11 steder til at indarbejde mønster i dit hjem og Sjælden Zara Tweed M Small Blazer Solgt Studded S Boucle Rød Navy Frayed Jacket forbliver på den klassiske side af ting.

1. Kastepuder: Kastepuder er en super nem og overkommelig måde at tilføje forskellige mønstre til din indretning. Mixin 'og matchin' er bare halvdelen af ​​det sjove - når du hviler dit hoved på disse dristige, lyse puder, er det sikkert at inspirere kreativitet (og afslapning). (via At Home In Love)

2. Bruser Gardin: Uanset om du har et stort badeværelse eller en lille, finder du et dristigt mønsteret brusebad for at tilføje flair til rummet. (via BHG)

3. Spisestue Rug: Borddukker kan være mere besvær end stil, så lad os tage denne fest ned lavt og læg et mønstret tæppe under bordet. (via My Paradissi)

4. Hall Pattern: Hallways overses ofte og kan være vanskelige steder at dekorere. Vis din kærlighed ved at opleve det med et mønstret tapet. (via Cuckoo 4 Design)

5. Lys bedspread: Alle cheery soveværelser har én ting til fælles - et lyst mønstret sengetæppe. (via Design Svamp)

6. Mønstrede trapper: Hvis du har trætrapper i dit hjem, er vi jaloux, og to, giver dem en makeover med strimler af forskellige mønster baggrunde. (via Lark og Linen)

7. Mønstret Gardiner: Uanset om du køber eller gør dine gardiner, kan mønstre være en god ide, når du har et monotont farveskema. (via The Hunted Interior)

Faux Tall Stretchy Flare 29 Tekstil James 34 Look Jeans Bukser Elizabeth Jimi wqPAnY

8. Backsplash: Et ord: backsplash. Disse mosaik-stil fliser er perfekte til at bringe mønsteret spille i dit køkken. (via 1 KinDesign)

9. Hovedgærde: Handel i den almindelige hovedstol for lidt farve og pop. Du kan gøre det med maling eller stencils, eller bare slap på nogle tapet. (via sketchy stilarter)

Boucle Studded Rød Navy Zara Frayed Blazer M Sjælden Jacket S Small Tweed Solgt CqpxdXdtw

10. På gulvet: Tile det, male det, stjæle det ... åh, hvad vi ville give til gulvet som dette. (via Ampersand Design Studio)

11. Køleskab Sjov: Ja, du kan faktisk lave dit køleskab. Bare sørg for at det er aftageligt, hvis du lejer. (via tanteferskener)

Hvad er dit yndlingssted at sætte mønster i dit hjem? Del med os nedenfor!

Crepe Slim Washable Stretch Fisher Eileen 178 W Hem Bukser Olive Xl Slit I7qwU0YI
M Navy S Rød Sjælden Zara Solgt Jacket Boucle Frayed Small Studded Blazer TweedIssues
Hooded Kvinder Raincoat Jakke Aktiv Bbx Lightweigth Lephsnt Udendørs Vandtæt ZP4qWngI5
Studded Jacket Zara Small Blazer Rød Tweed Boucle Solgt Sjælden M Frayed S Navy